Op zoek naar boomstam als krabpaal?

   
 
boomstam als krabpaal
 
Uniek stuk, magnifieke krabpaal uit echte boomstam Te koop 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Uniek stuk, magnifieke krabpaal uit echte boomstam. 624 x bekeken sinds 4 mei 2018. 1 van 8. Handgemaakte katteboom, sierlijk stuk, gemaakt uit een gezonde boomstam. Volledig ontschorst, uitgedroogd en vrij van allerlei mogelijke beestjes. Boomparadijs voor 1 â 4 poezen, met 10 krabplaatsen, 2 zitplatvormen, 1 hangmat en 1 mandje.
lening
Zeven tips voor de juiste krabpaal Praktijk voor Kattengedrag. Facebook. Google. Pinterest. Twitter. Google. Pinterest. Twitter.
Een krabpaal moet stevig staan en mag niet omvallen als de kat er aan gaat hangen. Dat schattige kittenpaaltje van 50 cm hoog met een grappig balletje eraan voldoet echt niet meer als je kat volwassen is, want dat trekt ze met één nagel om.
kruiswoordpuzzel
Hoe maak ik een natuurlijke klimboom? krabpaal Blog over de siberische kat.
Misschien kan ik er via deze weg iemand anders een plezier mee doen tegen gereduceerd tarief? Leave a reply.: Astrid last year. Heb je een foto van de krabpaal voor me. En een prijs. Kun je me misschien een persoonlijk bericht sturen. Als het zon boomstam is heb ik zeker interesse.
dakwerken mechelen
bol.com Krabpaal Boomstam Berk H 2m Br 1m.
Reviews Krabpaal Boomstam Berk H 2m Br 1m. Zeer goed Goed Gemiddeld Onvoldoende Slecht. Voor dit artikel zijn er nog geen reviews geschreven. Schrijf nu zelf de eerste review. Schrijf een review. Wil je eenmalig een e-mail ontvangen zodra het weer leverbaar is?
groothandel krabpalen.
Als u krabpaal onderdelen toevoegt is het belangrijk dat uw krabpaal stabiel blijft en bij twijfel kunt u telefonisch contact opnemen met onze klantenservice, die u en goed advies kan geven als u iets wenst aan te passen op uw krabpaal.
Zelf een krabpaal maken voor de kat Bouwsuper.
Deze hoge, smalle krabpaal is ideaal voor kleine ruimtes, zoals een appartement. Deze slanke krabpaal is zowel vanbinnen als van buiten voorzien van tapijt. De katten kunnen dus ook via de binnenkant van de paal omhoog en naar beneden roetsjen.
Kattenliefhebbers opgelet! Dit zijn de leukste krabpalen voor in huis!
In plaats van een krabpaal kan je uiteraard ook een hele boomstam in de kamer zetten. Kwestie van smaak, maar als je het goed weet je combineren kan het heel leuk staan! Is het speelgoed van je zoon? Of is het een krabpaal?
Vind boomstam krabpaal op Marktplaats.nl.
Zo goed als nieuw Ophalen. Krabpaal boomstam eiken. Serieus bieden graag. Prachtige zelfgemaakte boomstam" krabpaal. Hele zware en mooie kwaliteit. Geheel met de hand gemaakt. Dikke stam van / 115cm lang is eiken. De diameter/breedte is / 20 a 25 cm.

Contacteer ons