Meer resultaten voor trimsalon aan huis

   
 
trimsalon aan huis
 
Mobiel Trimsalon.
Baasjes die zich niet of moeilijk kunnen verplaatsen en dieren die teveel stress ondervinden van het reizen, worden op deze manier toch geholpen. Mijn professioneel omgebouwde camionette is volledig uitgerust zoals een ander trimsalon: met een hydrobad, een verstelbare trimtafel, een combi waterblazer/föhn, airconditioning en warmwatervoorziening. Mag ik vragen dat je rekening houdt met het volgende.: Ik parkeer mijn camionette voor je huis of op je oprit.
hergroepering leningen
Mobiel hondentrimsalon in de regio van Kortrijk Dog n Style.
Uw dier is gestrest in de auto of in het trimsalon? De oplossing: het mobiel hondentrimsalon Dogn Style! Een unieke service. Het voertuig werd volledig ingericht als mobiel hondentrimsalon! We hebben alle laatste nieuwe uitrustingen in huis om uw dier te verwennen: onze geklimatiseerde cabine bevat een bad met warm water, een tafel, een haardroger, onze beste scharen én daar voegen wij zelf nog een mooie glimlach aan toe!
kbc
Trimsalon aan huis SOFTDOGS" Te koop 2dehands.be.
Sluiten Terug naar. Trimsalon aan huis SOFTDOGS." 113 x bekeken sinds 7 juni 2018. 1 van 2. Regio Asse, Aalst, Dilbeek ik kom aan huis bij jullie met mijn tafel en badje voorzie enkel een plaatsje voor mij. Bezoek ons op facebook www.trimmenaanhuis@facebook.com.
reizen naar zaventem
Doggiedoes.
ik specialiseerde mij als hondentrimster en omdat de vraag groot was om aan huis te komen, besloot ik een MOBIEL HONDENTRIMSALON op te richten. wil je ook eens dat je hond aan huis wordt getrimd, bel dan gerust voor een afspraak.
sea life
Mobiel hondentrimsalon Ledy.
Naast mijn honden heb ik ook 2 kindjes Lewis en Dylan waarvan ook de naam Ledy komt. Als jij ook een hond hebt die eens in de watten gelegd moet worden mag je mij altijd contacteren. mobiel trimsalon Ledy. contacteer mij op.:
Mobiel hondenkapsalon / trimsalon DoggyKnip.
van elke viervoeter, groot of klein, jong of oud, rashond. DoggyKnip komt bij u aan huis op afspraak., enkel een parkeerplaats met zo mogelijk een stopcontact is nodig! Gelieve tijdig een afspraak te maken zodat ik u en uw viervoeter zo snel mogelijk kan voorthelpen.
DoggyStyle-Gediplomeerd hondentrimster aan huis op hondentrimsalon-info.be.
Alle hondentrimmers In de regio.: Vind hondentrimmers in jouw regio. DoggyStyle-Gediplomeerd hondentrimster aan huis. DoggyStyle-Gediplomeerd hondentrimster aan huis. Gediplomeerd hondentrimster bij u aan huis. Alle rassen, groot en klein. Compleet trimsalon aan huis met alle voordelen voor u en uw hond.:
AMOR MOBIEL HONDENTRIMSALON voor Schilde en alle omliggende gemeenten.
het haar tussen de voetzolen wordt verwijderd en voetjes worden mooi rond geknipt, dus minder zand in huis! Bent u de trotse eigenaar van een nieuwe puppy dan kan u terecht voor een PUPPY GEWENNING tot 16 weken. Dit kan gebeuren na al zijn vaccinaties. Hij zit in een leerfase en het is belangrijk om uw puppy te laten wennen aan de facetten van het trimmen zoals geluiden van de droger de tondeuse de schaar de borstel, het aanraken van de pootjes en oortjes. Dit is een gewenning dus geen verzorging, eventueel nagels knippen indien nodig. De prijs hiervoor is 40 euro inclusief verplaatsing. Zo kan uw puppy op een vooral LEUKE en speelse manier gewoon worden aan het mobiel trimsalon en daar horen natuurlijk veel knuffels en koekjes bij zodat dit voor uw puppy een positieve ervaring wordt.
Trimsalon Mobiel Hondentrimsalon-Mobiel kapsalon for Honden-Dogwash, Elegant Resorts 7 Star luxe hondenhotel.
Hij moet immers niet meer gedurende enkele uren achtergelaten worden in een salon, omgeven door lawaai en de aanwezigheid en het geblaf van andere honden. We komen aan huis met onze hygiënische schone en verwarmde winter of gekoelde zomer wagen.

Contacteer ons