Op zoek naar trimsalon aan huis?

   
 
trimsalon aan huis
 
4 Paws Mobiel Hondentrimsalon-Mobiel kapsalon for Honden-Dogwash, Elegant Resorts 7 Star luxe hondenhotel.
4 Paws staat in voor de volledige verzorging van je 4-voeter 4 Paws Bij ons komt het welzijn van iedere hond op de eerste plaats en zorgen we ervoor dat jullie lievelingen het enorm naar hun zin hebben tijdens hun verblijf in het mobiel salon zodat ze met een kwispelend staartje aankomen en terug vertrekken.
verkeersschooltimmer.nl
Kapsalon op wielen verwent honden Vorselaar Gazet van Antwerpen.
Het voordeel is dat het baasje niet twee keer heen en weer moet rijden om zijn hond te brengen en op te halen zoals in een klassiek trimsalon. Vicky rekent in een straal van twintig kilometer rond haar woonplaats Vorselaar geen kilometervergoeding aan. Ik kom ook verder, maar dan reken ik een verplaatsingsvergoeding aan. Ik zie alleen voordelen. Het baasje spaart tijd uit en is blij omdat hij geen hondenharen in huis heeft of een natte badkamer heeft, én de hond is rustiger omdat hij niet op verplaatsing moet.
https://www.keyboost.fr/fr/default/2008235/R%C3%A9f%C3%A9rencement.aspx
DoggyStyle-Gediplomeerd hondentrimster aan huis op hondentrimsalon-info.be.
De 1 manier om de beste hondentrimmers te vinden in uw regio. DoggyStyle-Gediplomeerd hondentrimster aan huis. DoggyStyle-Gediplomeerd hondentrimster aan huis. Gediplomeerd hondentrimster bij u aan huis. Alle rassen, groot en klein. Compleet trimsalon aan huis met alle voordelen voor u en uw hond.:
spelletje
Dreams for dogs Hondenverzorging Honden trimsalon Welkom.
Bij Dreams for Dogs draait alles om en voor honden: vachtverzorging, opvoedingsproblemen, puppylessen, maar ook als U nog geen hond hebt maar van plan bent er een te kopen staan wij voor U paraat! Als gediplomeerd trimster en zelfstandig hondeninstructeur bieden wij U uiterst persoonlijke begeleiding aan. Vanwaar komt de naam Dreams for Dogs, Dromen" voor honden" Iedere hond droomt van een leuk gezinnetje, een FOREVER-home. Maar soms loopt het ook mis, daarom willen wij U en uw gezin helpen om de opvoeding van uw puppy in goede banen te leiden. Bij de vachtverzorging kijken we dan weer meer naar de baasjes, want ook die dromen, maar dan van een zuivere mooie hond in huis.
argenta
Home www.prettypuppy.be.
Een mobiel trimsalon is de nieuwste manier om uw hond te laten verzorgen. De verzorging gebeurt waar u het wilt, bij u thuis, op uw werk. Waarom zou u zelf nog de drukte op de baan gaan opzoeken terwijl deze service bij u aan huis wordt geleverd?
Mobiel Trimsalon.
Baasjes die zich niet of moeilijk kunnen verplaatsen en dieren die teveel stress ondervinden van het reizen, worden op deze manier toch geholpen. Mijn professioneel omgebouwde camionette is volledig uitgerust zoals een ander trimsalon: met een hydrobad, een verstelbare trimtafel, een combi waterblazer/föhn, airconditioning en warmwatervoorziening. Mag ik vragen dat je rekening houdt met het volgende.: Ik parkeer mijn camionette voor je huis of op je oprit.
Mobiel hondentrimsalon Ledy.
Naast mijn honden heb ik ook 2 kindjes Lewis en Dylan waarvan ook de naam Ledy komt. Als jij ook een hond hebt die eens in de watten gelegd moet worden mag je mij altijd contacteren. mobiel trimsalon Ledy. contacteer mij op.:
Mobiel hondenkapsalon / trimsalon DoggyKnip.
van elke viervoeter, groot of klein, jong of oud, rashond. DoggyKnip komt bij u aan huis op afspraak., enkel een parkeerplaats met zo mogelijk een stopcontact is nodig! Gelieve tijdig een afspraak te maken zodat ik u en uw viervoeter zo snel mogelijk kan voorthelpen.
AMOR MOBIEL HONDENTRIMSALON voor Schilde en alle omliggende gemeenten.
Dierenliefhebster opent hondentrimsalon Mechelen Het Nieuwsblad.
Het trimsalon in de Zwartkloosterstraat is nog niet helemaal klaar. Mijn man en ik kochten een huis dat eerst moet verbouwd worden. We hopen met de zaak te kunnen starten in februari of maart. Intussen verzorgt Sofie de honden bij de klanten thuis. Ik trim niet alleen, maar ik was de honden ook, ik scheer ze, verzorg de nagels en kuis de oren uit. Ik doe dus een algemene verzorging van de honden. Ook thuis in Mechelen heeft Sofie heel wat werk met haar dieren. Zij en haar man hebben twee honden, drie poezen en een papegaai. Ik besef dat dit heel veel tijd van me vraagt, maar de liefde die je van dieren terugkrijgt is ongelooflijk. Ze begroeten je wanneer je thuiskomt, ze zijn nooit boos en s avonds liggen de honden onder de tafel als we eten. Onze roodstaart papegaai Jako eet zelfs gewoon mee aan tafel.
Hondenkapsalon UMMA Lummen Limburg trimsalon Hondenverzorging Hondenkapper Honden trimmen.
Voor diegene die hun hond niet kunnen brengen tot in het trimsalon, is er de mogelijkheid dat Hondenkapper UMMA uw hond komt afhalen en terug brengt bij u aan huis. Maggy Stockmans Kruisstraat 4 3560 Lummen e-mail: Info@Umma.be GSM: 0486/705 960 BTW: BE 0846.637.279.
Doggiedoes.
ik specialiseerde mij als hondentrimster en omdat de vraag groot was om aan huis te komen, besloot ik een MOBIEL HONDENTRIMSALON op te richten. wil je ook eens dat je hond aan huis wordt getrimd, bel dan gerust voor een afspraak.

Contacteer ons