Resultaten voor trimsalon prijzen

   
 
trimsalon prijzen
 
Lien opent trimsalon in tuinhuis Deinze Regio HLN.
Lien Baudoncq 22 geeft honden en katten voortaan een knipbeurt in haar eigen trimsalon. Ze behaalde al verschillende prijzen en opent nu haar zaak Lien Honden en Katten toilettage in een omgebouwd tuinhuis in de Winkelstraat in Astene. Ik" ben al heel mijn leven een dierenvriend, vertelt Lien.
vochtbestrijding
Prijzen Hondenkapsalon trimsalon Babs gelegen te Kapellen/ Hoogboom.
Gezien het gebruik van een speciale shampoo op dat moment aangewezen is en daarna het trimsalon volledig ontsmet dient te worden, moet ik een meerprijs van 10euro aanrekenen. Het SUPER-AANBOD zelf mijn viervoeter behandelen: voor het zelf wassen, drogen en borstelen van uw dier vraag ik een bijdrage van 75/gestarte, 15min.
brussels airport vandaag
Toptrim Trimsalon voor honden Noord Antwerpen.
Op aanvraag kan u tijdens de trimbeurt bij uw hond blijven indien zijn gedrag dit toelaat. Puppygewenning in het salon: de socialisatiefase tussen 8 en 12 weken is de belangrijkste periode in het leven van de pup die een blijvende invloed uitoefent op de rest van zijn leven.
lening
Prijzen trimsalon Dierenpension Schouwen Duiveland, Zierikzee, Zeeland / Minicamping.
Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen voor een onderhouden vacht. Worden vanaf 2000, euro behandeld. De prijs is afhankelijk hoe de kat zich gedraagd en in welke staat de vacht is. Eigenaar moet er bij blijven. Voor alleen nagels knippen kunnen kosten gerekend worden.
kruiswoordpuzzel
Prijzen trimsalon woeffiecoop Den Bosch.
Wanneer naar de trimsalon. Voor en Na Foto's.' Online afspraak maken. Gratis puppy kennismaking. Haal en brengservice. Prijslijst 2018 incl.21 % BTW. Wassen, Föhnen en borstelen. Klein kortharig 1600., Klein langharig 18.00. Middel kortharig 20 00., Middel langharig 2500., Groot kortharig 3000., Groot langharig 3500., Naast de complete behandelingen kunt ook terecht voor. Ogen vrij knippen 7.50. Nagels knippen 7.50. Teek verwijderen 7.50. Oren plukken 10.00. Anaal klieren 7.50. Voetjes knippen 15.00. Hoofd, ogen, snoetje knippen 1500., Vlooien behandeling 2000., De prijzen van een gehele trimbehandeling zijn inclusief nagels knippen, oren uitplukken en reinigen, eventueel anaalklieren behandeling, wassen en föhnen.
Blaffers Spinners Complete verzorging voor katten en honden.
Welkom bij Blaffers Spinners, een complete verzorging voor kat hond en dit aan scherpe prijzen. Vanwege mijn grote liefde voor dieren en ervaring met honden en katten, kan je er zeker van zijn dat uw hond of kat met respect wordt behandeld. Uw huisdier zal zich al snel thuis voelen in het salon. De soort van behandeling wordt afgestemd op het type en conditie van uw dier. Ik gebruik enkel diervriendelijke producten die de natuurlijke balans van de vacht niet verstoord. Ik geef verder ook deskundig advies over vachtverzorging en gezonde voeding. Hieronder een overzicht van het aanbod. Schenk eens een cadeaubon of zelf samengesteld geschenkje. Elke vacht verlangt naar een eigen shampoo. In mijn trimsalon is zowel de kleinste chihuahua als de grootste dog welkom.
Allamano Hondentrimsalon Allamano Wingene.
Indicatie van de prijzen. Afhankelijk van de grootte van de hond. Waar op letten? Waar moeten we rekening mee houden voor een bezoekje aan het trimsalon? We houden van dieren. Neem zeker eens een kijkje naar enkele eindresultaten van het trimmen.
Prijzen Hondentrimsalon knip en knap.
Naar elke wens van de klant en de verscheidenheid van ras en vachtsoort kan de prijs verschillen. Bij extreme knopen, extra verzorging, vlooien en dergelijke kan een meerprijs aangerekend worden. Je kan steeds vrijblijvend informeren naar de richtprijzen. Maak een afspraak! Hondentrimsalon knip en knap 2017.
Honden trimsalon Dieren Toebehoren 2dehands.be.
trimsalon gediplomeerd hondentrimster enkel op afspraak 0496081816, ook aan huis alle rassen en nietrassen welkom! 4 maart 2018 1342: Zonnebeke. Uitzet trimsalon: professionele trimtafel met materiaal. Na mijn stage heb ik dit materiaal aangekocht om te starten met een eigen hondentrimsalon, maar wegens gewijzigde plannen verkoop ik dit alles.
Trimsalon. Dottys. Opitter Bree, Limburg. Honden en kattenpension. Dotty's' Bree.
A A A. Sinds 1 maart 2011 huisvest Dottys een eigen trimsalon. Zo kunt u uw dier extra laten verwennen. U kunt uw hond laten wassen en drogen, maar u kunt ook kiezen voor een volledig behandelingspakket. Mag ik me even voorstellen, mijn naam is Desiree. Ik ben opgegroeid tussen de honden, twee Dobermanns en nu een Duitse Herder en twee poedels. Ik loop shows met de poedels en met shih tzus. Van mijn hobby heb ik mijn werk gemaakt. Ik ben dierverzorgster en gediplomeerd hondentrimster met zes jaar trimervaring. Aarzel niet om mij te bellen voor een afspraak. Dit kan van maandag t.e.m. Tel: 0475/47 68 33. Cavalier King Charles Spaniel. Jack Russel terriër. King Charles Spaniel. Poedel toy dwerg. West Highland White Terriër. Volledige behandelingen zijn incl. wassen, drogen, nagels knippen, oren uitplukken en schoonmaken. Alle prijzen zijn vanaf er kan dus een meerprijs gevraagd worden.
Trimsalon prijzen Balen Silvias Hondenkapsalon Silvia's' Hondenkapsalon.
Please enable JavaScript to use file uploader. In het trimsalon ontdekt u de interessante prijzen. U krijgt steeds alle advies wanneer u een beroep doet op Silvias Hondenkapsalon uit Balen. U ontvangt niet alleen leuke tips maar u wordt eveneens duidelijk op de hoogte gehouden in het trimsalon van de prijzen.
TomBeauty TomCo.
shampoos, borstels, parapharmacie., De prijzen en duur van de verzorging zijn afhankelijk van de grootte van uw huisdier. Verwen je huisdier en maak een afspraak in uw Tom Beauty. TomCo winkels met een trimsalon, vindt u hier. Wie zijn wij?

Contacteer ons