Meer resultaten voor trimsalon katten

   
 
trimsalon katten
 
Trimsalon voor kat en hond Toscanzahoeve Aarschot. Facebook. Google. Instagram. Twitter. YouTube. Facebook. Google. Linkedin. YouTube.
Je krijgt een regelmatige ruifperiode. Voor welke honden en katten? Elk ras of kruising heeft vachtverzorging nodig. Het ene ras wat meer dan de andere. Hoe meer wol, hoe langer het haar, hoe vaker het nodig is. Naaktrassen hebben ook nood aan huidverzorging. Waarom trimmen in ons trimsalon?
puzzelen
Felissima kattentrimsalon.
In het trimsalon werk ik enkel met katten, waardoor de stress van de aanwezigheid van een hond of andere dieren gereduceerd wordt. Bovendien zorg ik er steeds voor dat rust heerst in het trimsalon en de kat of ikzelf niet gestoord kunnen worden door plotse geluiden.
Gozar
Trimsalon Sint-katelijne-waver goudengids.be.
12 Trimsalon Furfashion. Ravennestlaan 9, 2820 Bonheiden. 13 Trimsalon Kamous. Hoogstraat 365, 2570 Duffel. 14 Trimsalon Pets Paradise. Kleine Nieuwedijkstraat 30, 2800 Mechelen. 15 Trimsalon Pippa. Prinsenhoekstraat 11, 2812 Muizen Mechelen. 16 Trimsalon Van snoetjes tot voetjes. Bergsebaan 83, 2960 Sint-Job-in-'t-Goor' Brecht.
tweedehands
Blaffers Spinners Complete verzorging voor katten en honden.
Welkom bij Blaffers Spinners, een complete verzorging voor kat hond en dit aan scherpe prijzen. Vanwege mijn grote liefde voor dieren en ervaring met honden en katten, kan je er zeker van zijn dat uw hond of kat met respect wordt behandeld. Uw huisdier zal zich al snel thuis voelen in het salon. De soort van behandeling wordt afgestemd op het type en conditie van uw dier. Ik gebruik enkel diervriendelijke producten die de natuurlijke balans van de vacht niet verstoord. Ik geef verder ook deskundig advies over vachtverzorging en gezonde voeding. Hieronder een overzicht van het aanbod. Schenk eens een cadeaubon of zelf samengesteld geschenkje. Elke vacht verlangt naar een eigen shampoo. In mijn trimsalon is zowel de kleinste chihuahua als de grootste dog welkom.
Katten Cats n Dogs.
Bij een regelmatig bezoekje aan het trimsalon krijgen klitten en schilfering geen kans. Langarige katten die zodanig in de klit zitten dat trimmen niet meer mogelijk is vb. een vervilte vacht of een vacht die zodanig tegen de huid zit dat kammen niet meer mogelijk is deze katten worden op die plaatsen geschoren.
Honden kattenverzorging Leuven goudengids.be.
Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km. 13 VIPet Xpress. Langestraat 34, 3111 Wezemaal Rotselaar. 14 Bij Jeube. Bruulstraat 31, 3071 Erps-Kwerps Kortenberg. 15 Kat Woef Wash. Leuvensestraat 15/A, 3051 Sint-Joris-Weert Oud-Heverlee. Haachtse Straatje 17, 3150 Tildonk Haacht.
Trimsalon Vlaams brabant goudengids.be.
177 resultaten voor trimsalon Vlaams brabant. 1 Happy Paws. Schoolstraat 49, 9420 Mere Erpe-Mere. 2 Trimsalon Chakra. Zwarte Beekstraat 40, 3583 Paal Beringen. 3 Fido Finesse. Groenestaakstraat 69 C, 9030 Mariakerke Gent. 4 Royal Treatment Benelux. Pereboomsteenweg 6, 9180 Moerbeke-Waas Moerbeke.
Katten trimsalon.
Wij volgden hiervoor erkende opleidingen bij Katten Trimopleidingen Nederland. Om klitten altijd een stapje voor te zijn en de kans hierop dus te verminderen, raden wij aan om op regelmatige basis om de 6 weken met uw kat naar het trimsalon te komen.

Contacteer ons