Zoeken naar trimsalon

   
 
trimsalon
 
Trimsalon Spyro te Kwaadmechelen, voor honden en katten Publi KJ / Trimsalon Spyro.
reinigen van de ogen en oren, knippen van de nagels, kammen, knippen, ontwollen, scheren, trimmen, wassen met shampoo, verzorging met conditioner, drogen, flash laat de vacht glanzen. Op de website vindt u onze prijslijst en enkele fotos van ons trimsalon.
lenen
Lien opent trimsalon in tuinhuis Deinze Regio HLN.
Lien Baudoncq 22 geeft honden en katten voortaan een knipbeurt in haar eigen trimsalon. Ze behaalde al verschillende prijzen en opent nu haar zaak Lien Honden en Katten toilettage in een omgebouwd tuinhuis in de Winkelstraat in Astene. Ik" ben al heel mijn leven een dierenvriend, vertelt Lien.
cryptogrammen
DoggyWood trimsalon Gemeente Ham.
Openingsuren en contact. Gemeente Ham Waarmee kunnen we je helpen? scroll naar links scroll naar rechts. Lorkstraat 7, 3945 Ham GSM. 0496 20 49 12 Website. Klik hier om je gegevens aan te passen! 2018 Ham Proclaimer Sitemap. Deel deze pagina.
Springkasteel
Dierendiensten Fien / Trimsalon Dierenverzorging.
Trimsalon Elegant Hondentrimsalon Aalst Inforegio.be.
In 2013 ben ik afgestudeerd als professionele hondentrimster bij Syntra, Asse. Sindsdien ben ik trotse eigenares van TRIMSALON ELEGANT te Aalst Nieuwerkerken. In mijn trimsalon wordt elke hond met liefde en respect behandeld. Ik vind het belangrijk om uw huisdier de nodige aandacht te geven die hij nodig heeft.
Veiligheidscontrole vereist.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Marijke's' Trimsalon in Lede, Molenbergstraat 6, telefoon: 053/80 met openingsuren Hondenkapsalons.
Molenbergstraat 6 9340 Lede. Klik voor telefoon Telefoon: 053/80 80 59. Klik voor gsm GSM: 0495/38 39 04. Hondenkapsalons in Lede. Geen openingsuren gevonden. Voeg openingsuren Marijke's' Trimsalon toe. Ontdek andere handelaars in de buurt van Marijke's' Trimsalon in Lede.
Home.
Paws Pilchard is een mobiel trimsalon. Met een volledig ingerichte wagen komen wij tot bij u thuis om uw hond of kat te verzorgen. Ons voertuig is helemaal aangepast om de verzorging van dieren op verplaatsing te kunnen doen en beschikt over de apparatuur die je ook in een gewoon trimsalon terugvind.
Trimsalon. Dottys. Opitter Bree, Limburg. Honden en kattenpension. Dotty's' Bree.
A A A. Sinds 1 maart 2011 huisvest Dottys een eigen trimsalon. Zo kunt u uw dier extra laten verwennen. U kunt uw hond laten wassen en drogen, maar u kunt ook kiezen voor een volledig behandelingspakket. Mag ik me even voorstellen, mijn naam is Desiree.
Salon Joke: Trimsalon Kruishoutem Hondentoilletage.
Trimsalon.
A NIMAL B EAUTY C ENTER TRIMSALON. Animal Beauty Center is naar verzorging toe de beste vriend van uw huisdier en zijn/haar baasje. Suzanne Heremans staat garant voor een professionele verzorging met respect voor dier en baasje. Voor het wassen, trimmen, plukken, ontklitten en het verzorgen van nagels bent u bij haar op de juiste plaats.
Trimsalon Fienesse.
Wij zijn een kleinschalig trimsalon waar veel belang gehecht wordt aan een respectvolle en vriendelijke omgang met de honden. Wij blijven op de hoogte van nieuwe technieken en producten door regelmatige bijscholing, waardoor we uw hond steeds de beste zorg kunnen geven.

Contacteer ons