Meer resultaten voor trimsalon

   
 
trimsalon
 
Jolien Wouters is gediplomeerd hondentrimster in Kerkom Bou. Trimsalon TrimTime.
reachtruck opleiding
Jolanda's' trimsalon Hondentrimsalon en hondenkapper Peer.
Er wordt bij ons niet alleen rekening gehouden met de vacht behandeling, maar ook met een aangename verzorging. In onze trimsalon worden alle blaffende klantjes tot in de puntjes verzorgd. Zo komt uw hond de volgende behandeling kwispelend naar de trimsalon terug.
rentevoet lening
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
trimsalon gediplomeerd hondentrimster enkel op afspraak 0496081816, ook aan huis alle rassen en nietrassen welkom! 7 mei 2018 2214: Zonnebeke. honden trimmen ear buddy's.' De Ear Buddy is gemaakt om honden kalm te houden en stress te verminderen in het trimsalon, thuis, bij slecht weer en vuurwerk.
bachbloesems
Hopi Bon Dushi Honden trimsalon Maaseik Katten trimsalon Maaseik Hondenverzorging kattenverzorging Home.
Bij Trimsalon Hopi bon Dushi Maaseik kunt u zowel met uw hond als uw kat terecht. Het comfort van uw huisdier staat voorop. Uw kat of hond is steeds als enig dier aanwezig in het trimsalon en hoeft dan ook niet te wachten in een bench.
Trimsalon Katrien.
Welkom bij Trimsalon Katrien! Bij Trimsalon Katrien kan je terecht voor het trimmen van het haar van je hond en kat. Katrien biedt je daarnaast ook graag vachtadvies en informatie over verschillende producten voor een goede verzorging van jouw kleine vriendin.
Trimsalon Ollie Regio Roeselare.
Nu haar kleine kapoen Mathijs bijna naar de kleuterklas gaat, is het tijd om haar dromen na te jagen: haar liefde voor dieren delen met de wereld. Na lang nadenken en overleg met haar man Frederick heeft ze besloten een trimsalon te openen.
Trimsalon Fienesse.
Wij zijn een kleinschalig trimsalon waar veel belang gehecht wordt aan een respectvolle en vriendelijke omgang met de honden. Wij blijven op de hoogte van nieuwe technieken en producten door regelmatige bijscholing, waardoor we uw hond steeds de beste zorg kunnen geven.
Trimsalon Wikipedia.
Soms is bij de trimsalon ook een winkel waar men accessoires voor de huisdierbezitter kan kopen. In Nederland zijn eigenaren van trimsalons verenigd in de branchevereniging: Algemene Belangenvereniging Hondentoiletteer Bedrijf ABHB. Ook bestaan er een aantal erkende opleidingen tot hondentrimmer.
Trimsalon Quitou.
TRIMSALON MOORSLEDE.
In 2011 behaalde ik mijn diploma hondentrimmer aan Syntra Veurne, alsook het diploma uitbater van een hondenpension. Momenteel nog bezig aan opleiding instructeur en last but not least nog een enorm leerrijke stage bij Sarah Finet van Trimsalon Enzy's' te Bredene.
Home Trimsalon Pablo. De beste hondenverzorging sinds 1991 in Genk en omstreken!
Langharen m/z ondervacht. Sinds 1991 ben ik de fiere eigenaar van Trimsalon Pablo. Nog steeds doe ik mijn werk met hart en ziel. Samen met mijn vaste medewerkers Mireille en Evy zorgen wij voor de beste verzorging van jullie geliefde viervoeter.
Trimsalon kWAFuur Heist-op-den-Berg.

Contacteer ons