Resultaten voor trimsalon

   
 
trimsalon
 
Doggiedouche en trimsalon doggies total care.
En wij bieden de mogelijkheid van een puppiebehandeling. Dit houdt in dat we uw puppie laten wennen aan de geuren en geluiden van de trimsalon. Wanneer u de hond naar de hondentrimsalon brengt, is dit meestal voor een paar uur.
pizza domino
Trimsalon Spyro te Kwaadmechelen, voor honden en katten Publi KJ / Trimsalon Spyro.
reinigen van de ogen en oren, knippen van de nagels, kammen, knippen, ontwollen, scheren, trimmen, wassen met shampoo, verzorging met conditioner, drogen, flash laat de vacht glanzen. Op de website vindt u onze prijslijst en enkele fotos van ons trimsalon.
auto lening
Trimsalon Pluche.
Welkom bij trimsalon Pluche. Hondentrimster Liesje Hermans heet u van harte welkom in haar trimsalon in Oud-Turnhout. Hier wordt uw hond groot of klein nog individueel behandeld volgens de rasstandaard, enkel op afspraak. Op deze website kan u onze richtprijzen en uitleg over de verzorging van vacht volgens rasstandaard terugvinden en contact opnemen voor meer informatie of om een afspraak te maken.
sudoku oplossen
Trimsalon.
A NIMAL B EAUTY C ENTER TRIMSALON. Animal Beauty Center is naar verzorging toe de beste vriend van uw huisdier en zijn/haar baasje. Suzanne Heremans staat garant voor een professionele verzorging met respect voor dier en baasje. Voor het wassen, trimmen, plukken, ontklitten en het verzorgen van nagels bent u bij haar op de juiste plaats.
Trimsalon Kaspi Waasmunster.
Welkom bij" Hondentrimsalon KASPI." Eerste deelname trimwedstrijd SYTYCG" 2016. Winnaar beginners Overige" rassen bastaarden." Overall Winnaar beginners. Ht adres voor de volledige verzorging van uw geliefde viervoeter! Alle rassen zijn welkom. Enkel op afspraak. Hondentrimsalon Kaspi Grote Baan 232, 9250 Waasmunster 0485/17.04.82 hondentrimsalonkaspi@telenet.be www.hondentrimsalonkaspi.be.
Trimsalon Home Away From Home.
Bekijk hier onze vóór en na fotos van sommige van de honden die al bij ons zijn langsgekomen. Het is trouwens ook mogelijk om enkel uw hond te laten uitkammen/uitwollen. Volg ons Trimsalon op Facebook Klik hier! Geschenkmanden en verzorgingsproducten.
Trimsalon Hondenkapper Beersel Halle Sint-Pieters-Leeuw Sint-Genesius-Rode.
Bel trimsalon Amicau in Dworp Beersel voor een afspraak. U vindt ons nabij Halle, Sint-Pieters Leeuw en Sint-Genesius-Rode. Bij ons kunt u terecht voor een verzorgingsbeurt voor uw hond, maar ook voor het gratis bijknippen van de nageltjes. U heeft zelfs de mogelijkheid om voor 15 euro uw hond zelf te komen wassen in ons trimsalon.
Trimsalon Fienesse.
Wij zijn een kleinschalig trimsalon waar veel belang gehecht wordt aan een respectvolle en vriendelijke omgang met de honden. Wij blijven op de hoogte van nieuwe technieken en producten door regelmatige bijscholing, waardoor we uw hond steeds de beste zorg kunnen geven.
Home Trimsalon Dierenspeciaalzaak Sylvie.
Erkend Trimsalon VVTN Vereniging Voor Trimmend Nederland. Hondentrimsalon info vindt u in de onderstaande link. Like Trimsalon Sylvie op Facebook en blijf op de hoogte van promo's.' bel ons: 0472 68 64 50. kom langs: Neerbeekstraat 44. of stuur een mail: trimsalon-sylvie@hotmail.be.
Oppas en Trimsalon bij Retie en Dessel Dierenhoekske.
Shampoos en wassen Heel vaak krijg ik de vraag Hoe" vaak mag ik mijn hond wassen" Als u een professionele shampoo gebruikt, zoals ik in het trimsalon, dan mag u uw hond in principe elke dag wassen. U mag uw hond niet wassen met shampoo bedoeld voor mensen en ook niet met shampoo voor baby's.
Lien opent trimsalon in tuinhuis Deinze Regio HLN.
Lien Baudoncq 22 geeft honden en katten voortaan een knipbeurt in haar eigen trimsalon. Ze behaalde al verschillende prijzen en opent nu haar zaak Lien Honden en Katten toilettage in een omgebouwd tuinhuis in de Winkelstraat in Astene. Ik" ben al heel mijn leven een dierenvriend, vertelt Lien.
Van t Bronkshof, hondenkapsalon, trimsalon, trimmer, trimster, alle rassen, berner sennenhonden, berner, berners, kennel, fokker, pups, chiots, bouvier bernois, saskia soete, Ingelmunster, houthulst,
Bij Hondenkapsalon Van t Bronkshof kunnen alle rassen van klein naar groot terecht voor een verwenbeurt! Ik ben een erkende hondentrimster Syntra West. Hondenkapsalon Van t Bronkshof is het ideale adres als u op zoek bent naar een trimsalon in West-Vlaanderen.

Contacteer ons