Resultaten voor trimsalon honden

   
 
trimsalon honden
 
Woef Marke: hondenpension en hondentrimsalon in regio Kortrijk.
Wij zijn Kyra Verougstraete, Phaedra Naessens en David Naessens. Als moeder, dochter en zoon streven wij in ons pension en ons trimsalon naar topkwaliteit. Zelf hebben wij 4 honden: Chipie en Dior onze maltezertjes, Lady onze Engelse Cocker en Rubbie onze schnauzer.
simulatie woonlening
Trimsalon Fienesse.
Wij zijn een kleinschalig trimsalon waar veel belang gehecht wordt aan een respectvolle en vriendelijke omgang met de honden. Wij blijven op de hoogte van nieuwe technieken en producten door regelmatige bijscholing, waardoor we uw hond steeds de beste zorg kunnen geven.
cheap tickets
Trimsalon Vlaams brabant goudengids.be.
Honden kattenverzorging, Honden, Trimsalon, Honden. 1470 Bousval Genappe Avenue des Combattants 72. Gesloten Woensdag 900: 1800.: Honden kattenverzorging, Huisdieren toebehoren Kleinh, Honden, Pluimvee, Vogelhandel toebehoren, Grooming, Huisdieren, Trimsalon, Huisdieren, Pluimvee, Papegaaien, Dieren, Levering, Kattenverzorging, Hondenverzorging, Grooming, Katten, Honden, Vogelhandel toebehoren.
bouwpakket
Het trimsalon: voor hond, kat, konijn.
Het trimsalon heet u van harte welkom! Plukken, efileren, ontwollen, scheren, knippen van nagels, wassen, borstelen, föhnen en in model brengen van uw huisdier. Hydrotherapie of aquatraining met verwarmd zwembad jets: watergewenning, conditietraining en revalidatie. Het paramedisch team biedt zorg aan dieren die een letsel opliepen: osteopathie, chiropractie en massage.
eiken bijgebouwen zelfbouwpakket
Missy's' Trimsalon in Oostende met openingsuren Dierenbenodigdheden.
Zowel honden, puppy's' en katten zijn welkom bij Missys Trimsalon in Oostende voor professionele vachtverzorging met respect voor ras. Missy's' Trimsalon heeft eveneens een assortiment aan dierenvoer en dierenkleding voor uw viervoeter. Bij HappYbeau kunt u rekenen op een professionele vachtverzorging, ongeacht het ras van de hond.
Arthishoeve Hondentrimsalon met shop Advies gedrag en voeding voor uw hond.
Arthishoeve, trimsalon en gespecialiseerde shop, is dé plek voor kwaliteitsverzorging en begeleiding van jouw favoriete huisdier. Door onze ervaring in ons trimsalon en onze Duitse Herder kennel gaan we samen met jou op zoek naar de beste verzorging en de beste producten voor jouw hond. We zijn een gemoedelijke plek waar je mag rekenen op 100% service en betrokkenheid! Alle honden zijn welkom.
Koda Trimsalon Koda Hondenkapsalon Hond laten trimmen of wassen?
Ik heb reeds ruime ervaring met verschillende soorten honden. Jong, klein, oud, lief, actief, Maar ook met angstige honden, zoals bijvoorbeeld Roemeense of Spaanse straathonden, weet ik raad. Tijdens de behandeling van uw hond is er geen enkele andere hond aanwezig. Wat mag u verwachten? Afhankelijk van het vachttype van uw hond en van uw wensen zal ik de vacht ontwollen, scheren, knippen of trimmen. Daarnaast zal ik hem of haar ook wassen en drogen, de oren schoonmaken en de nagels knippen als dat nodig is. Het is ook mogelijk om enkel de nagels te laten knippen of om tussendoor op borstelbeurt te komen. Kan u uw hond zelf niet brengen? Dan kom ik uw hond graag ophalen bij u thuis en nadien weer terugbrengen. Contacteer mij voor meer informatie hieromtrent. Heeft u vragen? Uw bericht of vraag.: Ik ga akkoord met het privacybeleid. Lees meer over ons privacybeleid. Koda Trimsalon Hondenkapsalon Haachtse Straatje 17, 3150 Wakkerzeel Haacht Tel: 0472/83.04.75 Dorien@koda-trimsalon.be BTW BE0598.922.639 Koda Trimsalon Alle rechten voorbehouden Privacybeleid Cookiebeleid Sitemap Links RegioWebsites.
Trimsalon Honden 2dehands.be.
Trimtafel Show Trimtafels Honden Trim Tafel CASSIOPEE De elektrische trimtafel CASSIOPEE biedt de professionele trimmer alle voordelen voor ee. 2 oktober 2018 0802: Maaseik. Trimsalon Iloes verwent alle honden met een knip en wasbeur. Trimsalon Iloes met meer dan 10 jaar ervaring verwent alle honden met een knip, pluk, ontwol of wasbeurt.
Hondentrimsalon Fleur Aartselaar Hondenkapsalon.
In ons trimsalon kunt u terecht voor de vachtverzorging van uw kleine of grote hond, van elk ras, ook doen wij katten. Neem een kijkje in ons aanbod van kapperservices of bel ons als u vragen heeft of een afspraak wil maken. Onze experts kunnen u het hele proces stap voor stap uitleggen en u een paar handige tips en aanwijzingen geven om mee naar huis te nemen. U kan buiten het trimmen ook terecht bij ons voor de voeding van hond en kat, wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke, verse honden en kattenvoeding.
Trimsalon Elegant Hondentrimsalon Aalst Inforegio.be.
In mijn trimsalon wordt elke hond met liefde en respect behandeld. Ik vind het belangrijk om uw huisdier de nodige aandacht te geven die hij nodig heeft. Ik werk dus niet om zoveel mogelijk honden per dag te toiletteren, ik richt mij op de kwaliteit van de trimbeurt en het welzijn van uw huisdier.

Contacteer ons