Meer resultaten voor trimsalon honden

   
 
trimsalon honden
 
Koda Trimsalon Koda Hondenkapsalon Hond laten trimmen of wassen?
Jong, klein, oud, lief, actief, Maar ook met angstige honden, zoals bijvoorbeeld Roemeense of Spaanse straathonden, weet ik raad. Tijdens de behandeling van uw hond is er geen enkele andere hond aanwezig. Wat mag u verwachten? Afhankelijk van het vachttype van uw hond en van uw wensen zal ik de vacht ontwollen, scheren, knippen of trimmen. Daarnaast zal ik hem of haar ook wassen en drogen, de oren schoonmaken en de nagels knippen als dat nodig is. Het is ook mogelijk om enkel de nagels te laten knippen of om tussendoor op borstelbeurt te komen. Kan u uw hond zelf niet brengen? Dan kom ik uw hond graag ophalen bij u thuis en nadien weer terugbrengen. Contacteer mij voor meer informatie hieromtrent. Heeft u vragen? Uw bericht of vraag.: Ik ga akkoord met het privacybeleid. Lees meer over ons privacybeleid. Koda Trimsalon Hondenkapsalon Haachtse Straatje 17, 3150 Wakkerzeel Haacht Tel: 0472/83.04.75 Dorien@koda-trimsalon.be BTW BE0598.922.639 Koda Trimsalon Alle rechten voorbehouden Privacybeleid Cookiebeleid Sitemap Links RegioWebsites.
Bank
Arthishoeve Hondentrimsalon met shop Advies gedrag en voeding voor uw hond.
Arthishoeve, trimsalon en gespecialiseerde shop, is dé plek voor kwaliteitsverzorging en begeleiding van jouw favoriete huisdier. Door onze ervaring in ons trimsalon en onze Duitse Herder kennel gaan we samen met jou op zoek naar de beste verzorging en de beste producten voor jouw hond. We zijn een gemoedelijke plek waar je mag rekenen op 100% service en betrokkenheid! Alle honden zijn welkom.
zweedse puzzel
Trimsalon Honden 2dehands.be.
Trimtafel Show Trimtafels Honden Trim Tafel Mio De elektrische trimtafel Mio biedt de professionele trimmer alle voordelen voor een bijzondere. 1 juni 2018 0914: Maaseik. Föhnen Drogers Blazers voor Honden Trimsalon. Föhnen Drogers Blazers voor Honden Trimsalon Ideaal om snel uw hond te drogen.
Gozar
Hondentrimsalon Fleur Aartselaar Hondenkapsalon.
In ons trimsalon kunt u terecht voor de vachtverzorging van uw kleine of grote hond, van elk ras, ook doen wij katten. Neem een kijkje in ons aanbod van kapperservices of bel ons als u vragen heeft of een afspraak wil maken. Onze experts kunnen u het hele proces stap voor stap uitleggen en u een paar handige tips en aanwijzingen geven om mee naar huis te nemen. U kan buiten het trimmen ook terecht bij ons voor de voeding van hond en kat, wij zijn gespecialiseerd in natuurlijke, verse honden en kattenvoeding.
Trimsalon Wikipedia.
Voorts kan worden gecontroleerd op huidparasieten vlooien, teken en kunnen deze worden verwijderd. Verdere behandelingen kunnen omvatten: het reinigen van oren en ogen, gebitscontrole, nagelverzorging en bij honden het nakijken en eventueel legen van de anaalklieren. Soms is bij de trimsalon ook een winkel waar men accessoires voor de huisdierbezitter kan kopen.
Trimsalon Fienesse.
Wij zijn een kleinschalig trimsalon waar veel belang gehecht wordt aan een respectvolle en vriendelijke omgang met de honden. Wij blijven op de hoogte van nieuwe technieken en producten door regelmatige bijscholing, waardoor we uw hond steeds de beste zorg kunnen geven.
Missy's' Trimsalon in Oostende met openingsuren Dierenbenodigdheden.
Wilt u uw viervoeter ook thuis de beste verzorging kunnen geven? Maak kennis met de hondenverzorgingsproducten in het trimsalon te Oostende. Ook producten voor kattenverzorging vindt u hier terug. Verder biedt Missys Trimsalon dierenvoeding voor honden en katten, van het kwalitatieve merk Royal Canin.
Dogs Co trimsalon Middelkerke honden kattenverzorging.
Dogs Co trimsalon. In trimsalon Dogs Co zijn honden, katten en konijnen welkom. Een respectvolle en professionele aanpak met het nodige geduld is steeds onze prioriteit. Baasjes die graag bij hun hond, kat of konijn willen blijven zijn steeds welkom, meer nog soms raden wij het zelf aan.
Woef Marke: hondenpension en hondentrimsalon in regio Kortrijk.
Wij zijn Kyra Verougstraete, Phaedra Naessens en David Naessens. Als moeder, dochter en zoon streven wij in ons pension en ons trimsalon naar topkwaliteit. Zelf hebben wij 4 honden: Chipie en Dior onze maltezertjes, Lady onze Engelse Cocker en Rubbie onze schnauzer.
Trimsalon Vlaams brabant goudengids.be.
16 Trimsalon Hoeba. Zandhoevestraat 19/Bus 1, 2200 Noorderwijk Herentals. 17 Esthétique Câline. Chaussée de Charleroi 77, 6511 Strée Beaumont. 18 Blaffers en Spinners. Testeltsebaan 27, 2230 Herselt. 19 La Patte de Lou. Rue de la Grande Campagne 41, 7340 Wasmes Colfontaine. 20 Dog's' Paradise Inn. Rue des Panottes 28, 7830 Thoricourt Silly. Huisdieren toebehoren Kleinh. Honden Fokkerijen handelaars.

Contacteer ons