Resultaten voor trimsalon honden

   
 
trimsalon honden
 
Home Trimsalon Pablo. De beste hondenverzorging sinds 1991 in Genk en omstreken!
Sinds 1991 ben ik de fiere eigenaar van Trimsalon Pablo. Nog steeds doe ik mijn werk met hart en ziel. Samen met mijn vaste medewerkers Mireille en Evy zorgen wij voor de beste verzorging van jullie geliefde viervoeter. Dit gebeurt volgens de ras standaard en met respect voor de vacht. We blijven ons bijscholen en werken met de beste materialen, om het zowel voor hond als trimster het zo aangenaam mogelijk te maken. Alle honden zijn welkom van klein tot groot.
bachbloesems
Hondentrimsalon hondenkapsalon hondentrimster hondentrimmer hondenkapper.
U kan er niet vroeg genoeg mee beginnen! Het eerste bezoek aan een trimsalon is voor veel honden een spannende ervaring. Bij een eerste bezoek laat ik uw pup wennen aan de trimtafel, de schaar het kammen en de föhn.
https://www.seopageoptimizer.fr/fr/default/2008294/SEO.aspx
Dreams for dogs Hondenverzorging Honden trimsalon Welkom.
en wij hopen met die kennis en passie dat we nog vele mensen en honden kunnen helpen. Met vriendelijke groeten. Wie ben ik? Mijn naam is Mart, erkend hondentrimster en zelfstandig hondeninstructeur en trotse eigenaar van Bailey, een Cairn Terrier-reutje geboren in 2002. Wat doe ik? workshops en lezingen. Wat zeggen onze klanten? Voor onze hond Booka was het een aangename ervaring in het trimsalon.
cryptogram puzzel
Honden trimster Kim's' Trim.
Alle kleine en middelgrote honden tot 50 kg zijn welkom. Van kinds zijn af was ik al gepassioneerd door honden. Na een aantal jaren druk in de weer te zijn thuis voor de opvoeding van mijn 3 kids ben ik een opleiding begonnen als hondentrimster aan het Syntra in Hasselt. In 2009 studeerde ik af waarna ik zowel als stage en part time job heb gewerkt in een Trimsalon met meer dan 20 jaar ervaring.
autolening simulatie
Trimsalon Home Away From Home.
Bekijk hier onze vóór en na fotos van sommige van de honden die al bij ons zijn langsgekomen. Het is trouwens ook mogelijk om enkel uw hond te laten uitkammen/uitwollen. Volg ons Trimsalon op Facebook Klik hier! Geschenkmanden en verzorgingsproducten.
Koda Trimsalon Koda Hondenkapsalon Hond laten trimmen of wassen?
Jong, klein, oud, lief, actief, Maar ook met angstige honden, zoals bijvoorbeeld Roemeense of Spaanse straathonden, weet ik raad. Tijdens de behandeling van uw hond is er geen enkele andere hond aanwezig. Wat mag u verwachten? Afhankelijk van het vachttype van uw hond en van uw wensen zal ik de vacht ontwollen, scheren, knippen of trimmen. Daarnaast zal ik hem of haar ook wassen en drogen, de oren schoonmaken en de nagels knippen als dat nodig is. Het is ook mogelijk om enkel de nagels te laten knippen of om tussendoor op borstelbeurt te komen. Kan u uw hond zelf niet brengen? Dan kom ik uw hond graag ophalen bij u thuis en nadien weer terugbrengen. Contacteer mij voor meer informatie hieromtrent. Heeft u vragen? Uw bericht of vraag.: Koda Trimsalon Hondenkapsalon Haachtse Straatje 17, 3150 Wakkerzeel Haacht Tel: 0472/83.04.75 Dorien@koda-trimsalon.be BTW BE0598.922.639 Koda Trimsalon Alle rechten voorbehouden Sitemap Links RegioWebsites.
Trimsalon Fienesse.
Wij zijn een kleinschalig trimsalon waar veel belang gehecht wordt aan een respectvolle en vriendelijke omgang met de honden. Wij blijven op de hoogte van nieuwe technieken en producten door regelmatige bijscholing, waardoor we uw hond steeds de beste zorg kunnen geven.
Oppas en Trimsalon bij Retie en Dessel Dierenhoekske.
Een van de Lees verder. In de kijker: Poezenopvang Naast het trimsalon voor honden en de hondenopvang hebben we ook een opvang voor de poezen, genaamd Poezen op vakantie. De poezenopvang is een ruime kamer in huis op de bovenverdieping.
Kapsalon voor je hond? Hondentrimsalon Sofie Mechelen.
Mijn specialiteit is het trimmen, scheren en knippen van honden. Daarnaast doe ik ook puppygewenning. Dat wil zeggen dat als je met je pup van minder dan vier maanden oud naar mijn trimsalon komt, ik speciale aandacht aan je hondje geef.
Trimsalon Honden 2dehands.be.
Trimtafel Show Trimtafels Honden Trim Tafel CASSIOPEE. Trimtafel Show Trimtafels Honden Trim Tafel CASSIOPEE De elektrische trimtafel CASSIOPEE biedt de professionele trimmer alle voordelen voor ee. 7 februari 2018 1330: Maaseik. Föhnen Drogers Blazers voor Honden Trimsalon. Föhnen Drogers Blazers voor Honden Trimsalon Ideaal om snel uw hond te drogen.
Unicanis Gedragstherapie honden Hondenschool hondenkapsalon.
Tam's' Trimsalon Hondenverzorging.
Op het moment dat u uw hond naar een trimsalon of hondenkapsalon brengt, verwacht u dat uw hond in goede handen is en liefdevol wordt behandeld. Om aan deze voorwaarden te voldoen kies ik graag. voor een individuele behandeling op afspraak. Op deze manier kan ik alle tijd nemen voor uw hond! Niet alleen voor een rashond, maar ook voor alle rasloze honden.

Contacteer ons